Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging in Wassenaar en Voorschoten

Het beschermen van dierbaren en onvervangbare spullen is voor de meeste mensen het uitgangspunt als het om beveiliging in woningen gaat. Met elektrotechnische inbraakbeveiliging van l’Ami uit Wassenaar voorkomt u dat indringers aan uw spullen komen. Het is belangrijk om een installatie aan te leggen, die niet inbreekt op het gemak en comfort in uw mooie woning. Wij zorgen er met elektrotechnische beveiliging voor dat uw huis veilig is en dat u zorgeloos in uw huis kunt wonen.

Elektronisch alarm met meldkamer

Het elektronische alarmsysteem waakt over uw woning terwijl u slaapt of afwezig bent. Daarbij kunnen wij u een onderhoudscontract en meldkamerovereenkomst aanbieden, en een alarmopvolging verzorgen. Naast het elektronische alarm zijn er andere mogelijkheden om indringers uit huis te krijgen of hen te vertragen om binnen te komen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van lichtinschakeling en een alarm worden geactiveerd. Ook kan een ingenieus rookgordijn indringers naar buiten jagen.

Als Techniek Nederland lid en Borg gecertificeerd beveiligingsbedrijf, werken wij met de nieuwste technieken overeenkomstig de borg 1.3 regeling. Dit waarborgt de kwaliteit van uw installatie, waarbij wij service hoog in het vaandel hebben staan.

We maken gebruik van de volgende alarmsystemen:

  • Ademco
  • Honeywell
  • Networx
  • Ksenia
  • Satel

Ons werkgebied is Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen. Wilt u weer weten over de mogelijkheden op het gebied van elektronische inbraakbeveiliging, neem dan contact op

070-5116738
administratie@l-ami.nl