Domotica

Domotica

Het slimme huis, smart home, domotica Wassenaar

Het slimme huis is tegenwoordig een veel besproken onderwerp. Daar worden de termen domotica en KNX-technologie vaak gecombineerd. In feite is het allemaal hetzelfde. Het slimme huis betekent dat uw huis kan worden geautomatiseerd zoals u dat wilt. Het vergroot het comfort en gemak en het draagt bij aan een duurzame woning.

 

Voorbeelden in het slimme huis

  • Schijnt de zon op een bepaald moment te veel de woning in, dan zakt automatisch het zonnescherm.
  • Verlaat u het huis, dan kunt u met één druk op de knop de verwarming lager zetten, overbodige apparatuur uitzetten en het inbraakalarm aanzetten.
  • Als u naar huis rijdt, dan kunt u alvast de verwarming hoger zetten, zodat u in een aangenaam huis thuiskomt.
  • Gaat het inbraakalarm af en bent u niet thuis, dan kunt u op uw smartphone de camera’s bekijken en bij calamiteiten de politie waarschuwen.
  • Op het bedieningspaneel, of met uw smartphone bedient u alle verlichting en bijvoorbeeld de geluidsinstallatie.
  • Domotica kan ook helpen bij het langer zelfstandig thuis wonen. Zo kan er een paniekknop worden geïnstalleerd.
  • En u kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het voor u installeren en programmeren.

 

Wij kennen de mogelijkheden van domotica en KNX-technologie en adviseren u graag. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden, neem dan contact op. Wij zijn werkzaam in het gebied rond de plaatsen Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen.

Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami uit Wassenaar is gespecialiseerd in het aanleggen van complete domotica installaties. Bij ons staat de mens en uw wensen centraal in het advies dat wij geven. Elektrotechniek hoort de mens te dienen. Het is belangrijk om in de beginfase van het ontwerp van de woning een professional in te huren. Het aanpassen van een elektrotechnische installatie achteraf kost veel tijd en geld.

Wij werken als familiebedrijf in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen en worden veel door architecten ingehuurd om zo de optimale elektrotechnische installatie te ontwerpen, voordat er begonnen wordt met de bouw of renovatie.

070-5116738
administratie@l-ami.nl