Duurzame Energie

Duurzame Energie

Duurzame energie in elektrotechniek

Het is noodzakelijk dat we minder energie gaan gebruiken om het milieu te ontlasten. Daarnaast geeft een investering in duurzame producten een hoog rendement. Investeren in duurzame technieken is dus geen weggegooid geld. Zonnepanelen worden in relatief korte termijn terugverdient. Als u dan ook de opgewekte energie zelf opslaat, dan heeft u het netwerk niet meer nodig.

Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami uit Wassenaar is gespecialiseerd in het aanleggen van duurzame installaties. Bij ons staat de mens en uw wensen centraal in het advies dat wij geven. Elektrotechniek hoort de mens te dienen. Het is belangrijk om in de beginfase van het ontwerp van de woning een professional in te huren. Het aanpassen van een elektrotechnische installatie achteraf kost veel tijd en geld.

Wij werken als familiebedrijf in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen en worden veel door architecten ingehuurd om zo de optimale elektrotechnische installatie te ontwerpen, voordat er begonnen wordt met de bouw of renovatie.

Onze duurzame diensten:

Energie opslag
  • Energie opslag
Warmtepomp zwembad
  • Warmtepomp zwembad
Zonnepanelen
  • Zonnepanelen
070-5116738
administratie@l-ami.nl