Zonnepanelen

Zonnepanelen

Rendement van zonnepanelen Wassenaar

Met zonnepanelen van l’Ami Wassenaar op uw dak bent u verzekerd van duurzaam opgewekte elektriciteit en minder afhankelijk van grote energieleveranciers. Zonnepanelen geven het hoogste rendement op het gebied van de duurzame producten. Over het algemeen verdient u de zonnepanelen met 7 a 8 jaar terug. Daarna heeft u minimaal 20 jaar gratis stroom.

Hoogwaardige zonnepanelen

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige zonnepanelen die een hoog rendement geven. De techniek en de opbrengsten veranderen snel, waardoor het rendement wordt vergroot. U kunt dan met minder panelen hetzelfde opwekken. Via een draadloos systeem kunt u op ieder moment op uw smartphone of tablet aflezen wat uw zonnepanelen opbrengen.

De voordelen van zonnepanelen voor zakelijk gebruik:

De overheid beloont ondernemers die investeren in energiebesparende technieken of duurzame energie. U betaalt daardoor maar een klein deel van de daadwerkelijke kosten van de investering. U kunt in een gunstig geval uw investering binnen vier jaar terugverdienen.

Een fiscaal voordeel geeft de Energie Investerings Aftrek (EIA). Met het gebruik van deze aftrek kunt u 41,5% van de investeringskosten aftrekken van uw fiscale winst. Dit levert u meteen een belastingvoordeel op. Verder kan er ook nog gebruik gemaakt worden van de Kleinschaligheids Investerings Aftrek (KIA). Deze aftrek is weergegeven in een percentage. De hoogte van dit percentage hangt af van het geïnvesteerde bedrag in uw onderneming.

Overstappen naar duurzame energie is eenvoudig

Veel mensen denken dat het overstappen naar duurzame energie ingewikkeld is. Dit is niet het geval. Wij nemen al het werk voor u uit handen. Als eerste wordt er onderzocht of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Ideaal is een hoek van 35 graden in zuidelijk richting. Wanneer de situatie goed is, dan installeren wij de panelen op het dak en passen uw meterkast aan.

Wij zijn werkzaam in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen. Wilt u ook zonnepanelen met hoog rendement laten installeren, neem dan contact op.

 

070-5116738
administratie@l-ami.nl