Over ons

Over ons
Storingsdienst - ETIB l'Ami - Wassenaar

Over Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami Wassenaar

Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami uit Wassenaar is door Rinus l’Ami opgericht op 27 oktober 1969. Het bedrijf is in 2006 overgedragen aan de zoon van Rinus, Martijn l’Ami. Martijn is na het afronden van zijn studie in 1992 bij het familiebedrijf gaan werken en heeft dus veel kennis en ervaring binnen de elektrotechniek. Inmiddels zet Martijn de traditie voort en werken er 15 medewerkers bij l’Ami. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en aanleggen van complete elektrotechnische installaties in particuliere nieuwbouw renovatie.

Ons personeel blijft lang bij ons werken. Er is weinig verloop. De kans is dus groot dat als u ons een tweede keer inhuurt, u dezelfde monteur mag ontvangen.

Techniek dient de mens

Ons uitgangspunt bij het ontwerpen van een installatie zijn de wensen van u als gebruiker. Wij zijn een technisch bureau en gaan uit van het principe dat de techniek de mens hoort te dienen. Met dit uitgangspunt adviseren wij alleen elektrotechnische installaties die nodig zijn, zodat uw veiligheid, gemak en comfort in huis wordt vergroot.

Regio en contact

Wij zijn werkzaam in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen. Bent u op zoek naar een betrouwbare en discrete partner op het gebied van elektrotechniek, neem dan contact op.

Op deze website vindt u verschillende diensten die de veiligheid, duurzaamheid, het gemak en comfort in huis vergroten.

Blijf op de hoogte via onze Socials

070-5116738
administratie@l-ami.nl