Warmtepomp zwembad

Warmtepomp voor zwembad 

Een warmtepomp is een omgekeerde koelkast. Hij onttrekt warmte aan de buitenlucht en geeft deze warmte af aan de installatie. De installatie verwarmt vervolgens het water in het zwembad. Een warmtepomp geeft het hoogste rendement als de zon krachtig schijnt. Dat is dus in de zomer. Juist in die periode wordt er ook gebruik gemaakt van het zwembad. Het rendement van de warmtepomp wordt hierdoor aanzienlijk vergroot. U kunt dus besparen op de energiekosten en hiermee spaart u ook het milieu.

Wilt u uw zwembad verwarmen met een warmtepomp en informatie ontvangen, neem dan contact op.

Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami uit Wassenaar is gespecialiseerd in het aanleggen van warmtepompen. Bij ons staat de mens en uw wensen centraal in het advies dat wij geven. Elektrotechniek hoort de mens te dienen. Het is belangrijk om in de beginfase van het ontwerp van de woning een professional in te huren. Het aanpassen van een elektrotechnische installatie achteraf kost veel tijd en geld.

Wij werken als familiebedrijf in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen en worden veel door architecten ingehuurd om zo de optimale elektrotechnische installatie te ontwerpen, voordat er begonnen wordt met de bouw of renovatie.

070-5116738
administratie@l-ami.nl