Energie opslag

Energie opslag

Energie-opslag van zonnepanelen

Naast zonnepanelen worden ook batterijen steeds beter en goedkoper. Als u minder afhankelijk wilt zijn van het elektriciteitsnetwerk, dan kunt u uw eigen opgewekte energie opslaan in batterijen. U kunt dan deze voorraad aanspreken wanneer er minder energie wordt opgewekt. Deze energie is ook te gebruiken om uw Tesla of andere elektrische auto snel op te laden. In 2023 stopt de salderingsregeling van de regering en dan is energie-opslag een goed alternatief.

Wat is de salderingsregeling

De salderingsregeling is dat u zelf energie opwekt en die, op momenten dat u te veel opwekt, terug levert aan het netwerk. Op een later moment, wanneer u minder opwekt, wordt die energie gratis teruggeleverd. De regering gaat dit beleid in 2023 aanpassen en deze regeling gaat dan op de schop. U kunt dan beter uw eigen opgewekte energie opslaan in batterijen en gebruiken om bijvoorbeeld uw auto snel mee op te laden.

Wilt u uw zelf opgewekte energie opslaan voor later gebruik, neem dan contact op. Wij gebruiken slechts hoogwaardige producten, waar u lang en zorgeloos van gaat genieten. Wij zijn te vinden in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen.

070-5116738
administratie@l-ami.nl