Rookbeveiliging

Rookbeveiliging

Rook- en mistbeveiliging Wassenaar, Voorschoten

Bij inbraak functioneren inbraakinstallaties met sirene, flitslampen en doormelding naar een centrale prima. Toch is er bij dit type installaties enige vertraging vanwege de actie die door mensen moet worden ondernomen. Criminelen weten dit en hebben vaak een paar minuten nodig om de meest waardevolle spullen mee te nemen. Rook- en mistbeveiliging is van toegevoegde waarde, naast de bestaande maatregelen op het gebied van inbraakpreventie.

Met rook- en mistbeveiliging jaagt u indringers naar buiten. Door een rookgordijn te activeren, is de indringer genoodzaakt rechtsomkeer te maken. Binnen enkele seconden wordt de ruimte in ondoorzichtige mist gehuld, wat het zicht van de indringer ontneemt. De mist heeft een zachte muntgeur, is kleurloos en laat na optrekken geen sporen na. Het rook- mist beveiligingssysteem wordt geplaatst in de ruimte(s) met de meest waardevolle bezittingen. Zo wordt op effectieve wijze de diefstalschade beperkt.

Wilt u meer weten over de verschillende technieken om indringers buiten te houden? Neem dan contact op. Wij zijn werkzaam in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen.

070-5116738
administratie@l-ami.nl