Datanetwerk en bekabeling

Datanetwerk en bekabeling

Betrouwbare datanetwerken Wassenaar

Voor betrouwbare datanetwerken en bekabeling kunt u bij ons terecht. Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen. Wij zijn tegenwoordig afhankelijk van het datanetwerk. Zo wordt er met VOIP (Voice Over IP) gebeld via het datanetwerk, en is uw beveiligingsinstallatie en intercom er op aangesloten. Het is dus essentieel om een betrouwbaar datanetwerk in huis te hebben. Wij gebruiken voor datanetwerken kabel, glasvezel en WIFI. Afhankelijk van uw wensen adviseren wij u wat het beste bij u past. Onze vakbekwame servicemonteurs zijn discreet en verstaan hun vak.

Bent u op zoek naar een installateur die discreet, betrouwbare datanetwerken aanlegt, neem dan contact op.

 

Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami uit Wassenaar is gespecialiseerd in het aanleggen van datanetwerken en bekabeling. Bij ons staat de mens en uw wensen centraal in het advies dat wij geven. Elektrotechniek hoort de mens te dienen. Het is belangrijk om in de beginfase van het ontwerp van de woning een professional in te huren. Het aanpassen van een elektrotechnische installatie achteraf kost veel tijd en geld.

Wij werken als familiebedrijf in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen en worden veel door architecten ingehuurd om zo de optimale elektrotechnische installatie te ontwerpen, voordat er begonnen wordt met de bouw of renovatie.

070-5116738
administratie@l-ami.nl