Intercom

Intercom

Intercom met of zonder camera in Wassenaar, Voorschoten

Onze intercomsystemen zijn in iedere woning toepasbaar. Het systeem kan zowel met als zonder camera geleverd worden. Voor een kleine woning is een systeem zonder camera meestal voldoende. Voor een grote woning of appartementencomplex is een systeem met camera en monitor aan te bevelen. Zo weet u wie er voor de deur staat en of u open kunt doen.

De intercomsystemen kunnen in verschillende kleuren worden geleverd, zodat deze mooi aansluiten bij de kleuren van uw schilderwerk. Een aantal intercomsystemen zijn toe te passen in combinatie met een telefooncentrale. Zo kunt u vanaf uw smartphone zien wie er voor de deur staat en de deur open doen.

Wordt de intercom aangesloten met een camera, dan ziet u op de monitor wie er voor het hek of de voordeur staat. Het systeem is ook toe te passen in appartementsgebouwen in combinatie met een camera en postbussen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanleggen van uw intercom met camera, neem dan contact op.

Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami uit Wassenaar is gespecialiseerd in het aanleggen van intercom installaties. Bij ons staat de mens en uw wensen centraal in het advies dat wij geven. Elektrotechniek hoort de mens te dienen. Het is belangrijk om in de beginfase van het ontwerp van de woning een professional in te huren. Het aanpassen van een elektrotechnische installatie achteraf kost veel tijd en geld.

Wij werken als familiebedrijf in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen en worden veel door architecten ingehuurd om zo de optimale elektrotechnische installatie te ontwerpen, voordat er begonnen wordt met de bouw of renovatie.

070-5116738
administratie@l-ami.nl