LED-verlichting

LED-verlichting

LED-verlichting 

LED-verlichting is een duurzame verlichtingsbron, die helpt energie te besparen. Dat spaart het milieu. Daarnaast gaat LED-verlichting veel langer mee dan traditionele verlichting. Er is dus minder vervanging en onderhoud nodig in vergelijking met gloeilampen, halogeenlampen en spaarlampen. Naast andere elektrotechnische producten als beveiliging en zonnepanelen, zijn wij expert op het gebied van LED-verlichting.

LED-verlichting, sfeer en verlichtingsplan

Een andere reden om traditioneel licht te vervangen door LED-verlichting is de mogelijkheden die LED-verlichting met zich meebrengt. Omdat LED-verlichting relatief klein is, kan het eenvoudig worden weggewerkt achter koven en in plafonds. Daarnaast kan LED-verlichting elke gewenste kleur aannemen en kunt u dus uw ruimte de kleur geven die op dat moment de sfeer versterkt. Naast het installeren van de LED-verlichting kunnen wij u adviseren met een verlichtingsplan. Wij inventariseren uw wensen en op basis van deze wensen komen wij met een plan. Pas als u overtuigd bent van wat het plan u geeft, installeren wij de LED-verlichting. Bent u niet tevreden, dan passen wij het direct aan.

Wilt u het licht kunnen aanpassen en de sfeer in uw woning of ruimte versterken, maak dan een afspraak en neem contact op.

Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami uit Wassenaar is gespecialiseerd in het aanleggen van Led verlichting. Bij ons staat de mens en uw wensen centraal in het advies dat wij geven. Elektrotechniek hoort de mens te dienen. Het is belangrijk om in de beginfase van het ontwerp van de woning een professional in te huren. Het aanpassen van een elektrotechnische installatie achteraf kost veel tijd en geld.

Wij werken als familiebedrijf in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen en worden veel door architecten ingehuurd om zo de optimale elektrotechnische installatie te ontwerpen, voordat er begonnen wordt met de bouw of renovatie.

070-5116738
administratie@l-ami.nl