Licht-en krachtinstallaties

Licht-en krachtinstallaties

Elektricien voor woningen

Elektrotechniek is de basis van alle techniek die wij verzorgen en vormt het uitgangspunt van de activiteiten van Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami. Wij verzorgen met onze elektriciens met name elektra en aanverwante voorzieningen in luxe woningbouw (villa’s en bungalows) en kleinschalige utiliteit. Wij zijn gewend om, tijdens de realisatie van een bouwproject, in teamverband te werken

Activiteiten op het gebied van elektrotechniek
Onze elektriciens hebben veel ervaring met de voorbereiding en het management van ontwerp tot de aanleg van licht, kracht en zwakstroom installaties in utiliteits- en woningbouwprojecten. Wij installeren slechts hoogwaardige installaties waar wij achterstaan. Wij koppelen onze familienaam aan ons bedrijf en daarmee staan we achter onze installaties. Daarnaast houden wij rekening met mogelijk toekomstig gebruik en toepassingen, zodat de installatie ook dan optimaal functioneert.

Bent u op zoek naar kwaliteit op het gebied van elektra en aanverwante producten? Wilt u toekomstige storingen uitsluiten? Schakel dan een professional in en neem contact op. Ons werkgebied is Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen.

070-5116738
administratie@l-ami.nl