Noodverlichting

Noodverlichting

Noodverlichting voor kantoor en bedrijf

Het is belangrijk dat bij calamiteiten uw klanten, medewerkers en gasten veilig het gebouw kunnen verlaten. Elk gebouw en bedrijfssituatie is anders en het laten aanleggen van noodverlichting en het maken van een noodverlichtingsplan door een vakman is essentieel. Zorg altijd voor goed gecontroleerde en geplaatste noodverlichting. Noodverlichting zorgt voor veiligheid en het is wettelijk verplicht om deze periodiek te laten controleren. Onze speciaal opgeleide en gediplomeerde elektromonteurs verzorgen de inspecties aan noodverlichting en voeren noodzakelijke aanpassingen uit.

Noodverlichting en de wettelijke voorschriften

Het aanleggen en controleren van noodverlichting bestaat uit meer dan het bevestigen van een bordje boven een vluchtdeur. Wettelijke voorschriften, bouweisen en technische mogelijkheden maken het aanleggen, onderhouden en controleren van noodverlichting tot een specialisme. Een vak dat de speciaal opgeleide servicemonteurs van Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami uit Wassenaar als geen ander verstaan.

Het noodverlichtingsplan

Met een noodverlichtingsplan brengt u de risico’s van het gebouw in beeld. Daarmee brengt u de verschillende uitgangen en vluchtroutes in kaart. Het noodverlichtingsplan geeft aan waar actie moet worden ondernomen. Door de risico’s te verkleinen met antipaniek verlichting en vluchtwegverlichting, leidt u alle aanwezigen naar de uitgangen en daarmee veiligheid.

LED-noodverlichting
De ontwikkelingen op het gebied van noodverlichting staan niet stil. Steeds vaker wordt LED-noodverlichting toegepast. LED-noodverlichting heeft een lange levensduur en is energiezuinig. De armaturen zijn onderhoudsarm. Zonder verlies aan kwaliteit kunt u hiermee dus structureel uw energie- en onderhoudskosten beperken.

Noodverlichting installeren is een specialisme en onze elektriciens zijn opgeleid om noodverlichting te installeren. Start daarom vandaag nog met een noodverlichtingsplan of de verplichte controle hiervan. Maak een afspraak voor advies of uitvoering.

070-5116738
administratie@l-ami.nl