Poortautomatisering

Poortautomatisering

Poortautomatisering 

Met poortautomatisering kunt u pakketten laten bezorgen, zonder dat u thuis bent. Via uw smartphone kunt u de bezorger toegang geven tot hek, waar hij het pakket kan achterlaten. Zo hoeft u niet thuis te zijn of naar het hek te lopen als de bezorger een pakket komt brengen.

Poortautomatisering voor toegang tot uw huis

Met poortautomatisering kunt u ook uw terrein oprijden, zonder dat u uit hoeft te stappen. Met een druk op de knop, of met uw smartphone gaat het hek automatisch open. Het hek sluit zich, zodra u binnen bent. Een veilig gevoel om niet te hoeven uitstappen, waar men u kan opwachten

Poortautomatisering voor bedrijven

Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami is daarnaast gespecialiseerd in het leveren en installeren van poortautomatisering voor bedrijven. Naast het leveren en monteren van het complexe pakket draai- en schuifpoorten leveren en installeren wij ook slagbomen, hydraulische roadblokkers, intercom- en videosystemen. Draaipoorten kunnen worden voorzien van onze hydraulische poortopeners, zowel lineair, ondergronds of met knikarm of schuifpoorten. We verzorgen uiteraard de bekabeling van het pand naar de poort en werken de kabels netjes weg.

Bent u op zoek naar poortbeveiliging, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami uit Wassenaar is gespecialiseerd in het aanleggen van Poort automatisering. Bij ons staat de mens en uw wensen centraal in het advies dat wij geven. Elektrotechniek hoort de mens te dienen. Het is belangrijk om in de beginfase van het ontwerp van de woning een professional in te huren. Het aanpassen van een elektrotechnische installatie achteraf kost veel tijd en geld.

Wij werken als familiebedrijf in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen en worden veel door architecten ingehuurd om zo de optimale elektrotechnische installatie te ontwerpen, voordat er begonnen wordt met de bouw of renovatie.

070-5116738
administratie@l-ami.nl