Laadpalen

Laadpalen

Laadpaal voor elektrische auto 

Met een laadpaal van Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami uit Wassenaar bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig laadpunt. Met zonnepanelen op uw dak, heeft u uiteindelijk gratis stroom en draagt u bij aan een schoner milieu.

Bent u op zoek naar een laadpunt voor uw  elektrische auto, neem dan contact op met l’Ami uit Wassenaar. Ons werkgebied naast Wassenaar is Voorschoten, Den Haag en Scheveningen.

Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami uit Wassenaar is gespecialiseerd in het aanleggen van Laadpalen voor elektrische auto’s. Bij ons staat de mens en uw wensen centraal in het advies dat wij geven. Elektrotechniek hoort de mens te dienen. Het is belangrijk om in de beginfase van het ontwerp van de woning een professional in te huren. Het aanpassen van een elektrotechnische installatie achteraf kost veel tijd en geld.

Wij werken als familiebedrijf in de regio Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen en worden veel door architecten ingehuurd om zo de optimale elektrotechnische installatie te ontwerpen, voordat er begonnen wordt met de bouw of renovatie.

 

Neem contact op als u meer wilt weten over laadpalen

070-5116738

    070-5116738
    administratie@l-ami.nl